Campanie sociala si culturala pentru sprijinirea Spitalului Marie Curie

Genesis Collegiate lanseaza o noua campanie sociala si culturala pentru sprijinirea Spitalului Marie Curie
Genesis Collegiate se implica din nou intr-o campanie sociala si culturala, pentru a sprijini sectia de neonatologie a Spitalului Marie Curie, prin organizarea unui concert caritabil, sustinut de Cvartetul Ad Libitum, al carui prim-violonist este celebrul Alexandru Tomescu, la Cercul Militar National, Sala de Marmura, pe 1 iunie 2012, ora 19.00.

Va invitam sa va alaturati campaniei noastre, participand la acest eveniment. Biletele pot fi comandate la secretariatul Gradinitei Genesis, iar pretul unui bilet este de 250 euro, achitandu-se contravaloarea acestuia in lei, la cursul euro, din ziua comandarii lui.

Scopul principal al acestui proiect este strangerea de fonduri, care sa permita achizitionarea unui aparat de scanare venoasa, necesar sectiei de neonatologie a Spitalului Marie Curie. Sumele, care vor fi stranse, in urma vanzarii biletelor si a CD-urilor Ad Libitum, cu autografele muzicienilor, in cadrul evenimentului, vor fi folosite pentru achizitionarea acestui aparat.

Acestora li se va adauga suma obtinuta, in urma unei licitatii de opere de arta, create de elevii Scolii Genesis, pentru a sustine aceasta cauza.
Genesis Collegiate porneste de la ideea ca educatia nu inseamna doar o cantitate de informatie acumulata mecanic, ci pregatirea copilului pentru a deveni un membru activ si esential al societatii. Astfel, Genesis Collegiate ii implica pe copii intr-un proiect educativ, care sa le antreneze deprinderile sociale si morale.

Evenimentul va uni valorile comune Genesis Collegiate si Ad Libitum: elitism, performanta, eleganta, si va fi prezentat de o personalitate cunoscuta publicului: Melania Medeleanu, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Romania.

Ad Libitum este un ansamblu de nivel international, cu aparitii discografice la celebra casa de discuri Naxos, nominalizat la premiile Grammy si detinator al celor mai importante premii din domeniu. Cei patru artisti doresc sa se implice anual intr-o serie de evenimente caritabile, dar carora sa le cunoasca exact premizele si finalitatea. Unul dintre aceste evenimente de provenienta certa, in care fondurile stranse vor merge direct catre beneficiari este cel initiat de Genesis Collegiate, una dintre cele mai cunoscute institutii de invatamant din sistemul privat romanesc.

Fundatia Genesis - Toate drepturile rezervate.
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau