Dializa pentru copiii nascuti prematur. Un nou proiect Genesis for life

De-a lungul timpului, in spitalul Marie Curie au fost internati nou nascuti cu greutati foarte mici si insuficienta renala. Unii dintre ei au pierdut lupta cu boala, din cauza inteventiei dificile in astfel de cazuri.

Exista insa o tehnologie noua care ar putea oferi o sansa la viata acestor copii.

Medicul Claudion Ronco de la Institutul de Cercetari Renale San Bortolo, Italia, a dezvoltat in 2013 un echipament revolutionar care a fost deja folosit cu succes. Credem ca un astfel de echipament va duce la salvare a multe vieti in fiecare an.

  • Dorim să organizăm un eveniment caritabil care să ajute la strângerea sumei necesare pentru achiziționarea aparatului de dializă, în valoare de aproximativ 20.000 euro;
  • Avem o pagină on-line de strângere de fonduri, pe o platformă specializată: http://genesis.galantom.ro;
  • Confirmarea prezenței la eveniment se va face prin achitarea unei sume minime de 250 de lei. Evenimentul caritabil Genesis for Life va fi găzduit de Ambasada Italiei, sub Înaltul Patronaj al Excelenței Sale Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei la București;
  • Reședința Ambasadei este una dintre cele mai frumoase clădiri construite la începutul secolului trecut în centrul Bucureștiului, cu o impresionantă grădină interioară.
  • Cei mai importanți producători de vinuri din România vor fi prezenți la eveniment, prin sprijinul deosebit al Somelierului de talie internațională Marinela Ardelean.
  • Invitați speciali ai serii caritabile “Genesis for Life” sunt pianistul Mircea Tiberian și cântăreața Nadia Trohin. Pianistul și compozitorul Mircea Tiberian este unul dintre cei mai apreciați muzicieni români și a concertat alături de nume sonore ale jazz-ului, de la Larry Coryell la Herb Robertson și Ed Shuller. Nadia Trohin, una dintre cele mai promițătoare voci ale jazz-ului românesc face parte din 2011 din proiectul „La margine de București”, combinație unică de muzică românească interbelică și jazz, conceput de către Mircea Tiberian.
Fundatia Genesis - Toate drepturile rezervate.
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau